HAL A TORTÁN
Fekete Laci nem árulta el a titkot...

Vajon mi az extra hozzávaló, amitől annyira egyedi a sült marhája?

A főzésben is Brigi lánya segítségét veszi igénybe Fekete Laci, aki a vékonyra vágott marhacomb szeleteket vörös és fokhagymával teríti be, majd sárgarépával fedi. Természetesen ízesíti is, de a titkos hozzávalót nem árulja el, pedig állítása szerint még Erzsébet királynő is kérte tőle a receptet. A hús elkészítésénél a sütővel meggyűlik a baja, de lánya bekapcsolja helyette. A levest teljesen haszontalan ételnek tartja, de jó vendéglátóként nekiáll készíteni egy kis csirkehús levest. A desszertet már sokkal nagyobb kedvvel álmodta meg, így rakott palacsinta kerül majd a vendégek elé, amibe túrót, diót, lekvárt rétegez. 

Nézd meg a Hal a tortán videóját!
A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját…

Címkék: fekete laci   hal a tortán   hal a tortán_adás   koós jános   koós réka   mészöly kálmán   soma

2014. szeptember 24. 18:28



Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség