HAL A TORTÁN
Sarka Kata és Szabó Zsófi egymást próbálja lefőzni

A Hal a tortán heti vendéglátói: Kabai Laci, Papp Feri, Sarka Kata, Szabó Zsófi és Nádas György.

Kabai Laci: az Irigy hónaljmirigy nevű 8 tagú csapat dobosa. Az Irigy Hónaljmirigy 1990-ben, egy mátyásföldi szilveszteri bulin alakult meg. László már a kezdetektől tagja a csapatnak.

Papp Feri: zenész, parodista. Az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja. Az együttes egy szilveszteri bulin alakult még 1990-ben. A csapat tagjai ekkor Molnár Imre, Kabai László, Sipos Péter, Ambrus Zoltán, továbbá Katona „Katec” Gábor és Várszegi Attila volt. A gitáros hiány kompenzálására csatlakozott a bandába.

Szabó Zsófi: magyar színésznő. Szabó Gyula Kossuth-díjas színművész lánya. Középiskolai tanulmányait a Szent Margit Gimnáziumban illetve a Budai Nagy Antal Gimnáziumban végezte. Főiskolai tanulmányait a Kodolányi János Főiskolán végzi. Tizenhat éves korában kezdett el lovagolni, Németországban és Ausztriában. 16 éves koráig a lovassportokban brillírozott, majd 2009-ben kapta meg első szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban, ahol Betty Tanakis karakterét formálja meg. 2010 júniusában megjelent első dala, a Deja Vu, amelyhez provokatív videoklipet forgatott. 2011 májusában megjelent második videoklipje Hol a nagy ő? címmel.

Sarka Kata: Gyermekkorát Albertirsán töltötte. A középiskolát Cegléden végezte, majd 18 évesen költözött fel Pestre. 8 éves korától kézilabdázott. Profi sportoló volt, MBI-es csapatban játszott. Egy sérülés miatt a vállát össze kellett rakni, ezért nem folytathatta. Ezután kezdett bele a modellkedésbe. Budapesten a Nemzetközi Üzleti Főiskolát végezte el, majd céget alapított két barátjával. 2007-ben ő lett Budapest Legszebb Lánya, majd a 2007-es Miss Universe Hungary versenyen első udvarhölgyé avatták. 2007 januárjában fordult komolyra kapcsolata Hajdú Péterrel, akivel egybekeltek. 2009 februárjában megszületett kislányuk, Noémi, 2010-ben a fiuk, Dávid.

Nádas György: Tanulmányait a Kodály Zoltán Ének Zenei Általános Iskolában, az esztergomi Temesvári Pelbárt Ferences Gimnáziumban és a Színház- és Filmművészeti Főiskolán végezte. Új arcát ismerhette meg a közönség, amikor még főiskolás hallgató korában, a második humorfesztiválon a zsűri tagjainak tanácsára Markos Györggyel átütő erejű párost hoztak létre. Óriási sikert arattak, az általuk képviselt szókimondó, időnként nyers, mégis finoman kidolgozott humorral megnyerték a humorfesztivált. A Mikroszkóp Színpad még abban az évben szerződtette mindkettőjüket. A páros később Boncz Gézával egészült ki. Rádiós és televíziós fellépéseikkel milliós rajongótábort szereztek. Ahogy Hofi Géza nélkül, úgy Markos-Nádas-Boncz nélkül is elképzelhetetlen volt egy szilveszteri műsor. Nádas aktívan zenélt is. Az Aladdin és a skodalámpa nevű formációban ontotta a poénokat, hatalmas sikert aratva. Az 1990-es évek közepe táján szakított Markos Györggyel és a Mikroszkóp Színpaddal, ettől kezdve főleg Boncz Gézával vállalt fellépéseket. Rendszeresen játszott sikeres színházi előadásokban is. 2011-től újra a Mikroszkóp Színpad tagja lett. Verebes István igazgató távozása után fél évig az Új Mikroszkóp Színpad művészeti vezetőjeként dolgozott. 2012 január elsejétől távozott a színházból.

Címkék: kabai lászló   nádas györgy   papp feri   sarka kata   szabó zsófi   sztárszakács

2013. november 25. 13:55KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség