HAL A TORTÁN
Irigy Hónaljmirigy koncerten tombolt Oszter Sándor

Életre szóló barátság köttetett a Hal a tortánban.

Oszter Sándor a Mokkában elmondta, hogy nagyon jól érezte magát a Hal a tortánban. Hujber Feri arról mesélt, hogy nagy hatással volt rá Oszter Sándor családjának múltja, családi birtoka és ereklyéi. Kiderült, hogy életre szóló barátság köttetett Varga Győző és Oszter Sándor között, olyannyira, hogy még Dabasra is ellátogatott a színész az Irigy Hónaljmirigy koncertjére, ahol hajnalig tomboltak.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: hujber ferenc   oszter sándor

2013. november 22. 11:40Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség