HAL A TORTÁN
Hargitai Bea Sági Szilárdtól várt segítséget

Olyan ételeket csinált, amiknek sok idő kell az elkészítéséhez.

Bea a főzéshez is segítségül hívta Heni barátnőjét. Mint mondta, együtt sokat szoktak főzni és rengeteget kísérleteznek az ételekkel. A modell főzés közben üzengetett Sági Szilárdnak, akitől a helyes válaszokat várta volna. Végülis apró bakikat leszámítva, kész lett időben a vacsora.

 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

 

Címkék: ganxsta zolee   hal a tortán_adás   hargitai bea   harsányi levente   kembe sorel   péter szabó szilvia

2014. augusztus 28. 18:25



Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség