HAL A TORTÁN
Sági Szilárd tanácsa: Blansírozzuk a zöldséget

De csak fagyasztás előtt!

 A gasztrokibic elmondta, hogy mielőtt lefagyasztanánk a zöldséget érdemes blansírozni, utána több órára berakni a hűtőbe. Majd csak ezután szabad betenni a fagyasztóba. 

Nézd meg a Hal a tortán videóját!
A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját…

Címkék: gasztrokibic   gasztrokibic_tanácsa   hal a tortán_extra   sági szilárd

2013. november 21. 9:14



Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség