HAL A TORTÁN
Rubint Réka is főz a Hal a tortánban

A heti sztárszakácsok: Emilio, Dopeman, Rubint Réka, Cseke Katinka és Kasza Tibi.

Emilio: Emilio 13 éves korában kezdett el érdeklődni a zene iránt, amikor nővére beleszeretett egy dobosba. Mivel sok időt töltött velük, egyre jobban kezdte érdekelni a hangszer. Néhány héttel később szülei meglepték egy dobfelszereléssel, 4 hónappal később már saját zenekarával koncertezett. Számtalan formációban dobolt és énekelt, 16 évesen már olyan nagy nevekkel játszott együtt, mint Szakcsi Lakatos Béla vagy Babos Gyula. Profi dobosként Emilio budapesti vendéglátós helyeken zenélt, szabadidőközpontokban koncertezett, szinte minden magyarországi dzsesszfesztiválon fellépett, és külföldön is sikereket aratott. Négy évig játszott a bécsi Hotel Marriott-ban egy zenekarban. Egyik alkalommal a dzsesszóriás, Chick Corea is felfigyelt Emilióra olyannyira, hogy két dal erejéig beült mögé zongorázni. Amellett, hogy kiváló énekes és dobos is egy személyben, beat-box (szájdobolás) technikája is nemzetközi szinten egyedülálló.

Cseke Katinka: 1971. szeptember 23-án született Budapesten. A színésznő 1997-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, Marton László osztályában. Énekelt a harmadik Megasztárban 2005-ben, és bekerült a szakmai zsűri által legjobbnak tartott 50 versenyző közé. A Jóban Rosszban című sorozatban Bodolai Böbét játssza. Szerepelt az egyik bank reklámsorozatában, ahol az állatorvos asszisztensét alakította.

Dopeman: Budapest VIII. kerületében nőtt fel. Egy öccse és egy húga van. Öccse Pityinger Péter (Kicsi Dope), jazzgitáros. Dopeman egy IV. kerületi gimnáziumban érettségizett, utána jogot szeretett volna tanulni, de nem vették fel. Dolgozott videotékában és volt piaci árus is. Jó zenei érzéke (amelyet hegedülő nagyapjától, valamint gitározó apjától örökölt) és nagy dumája révén rappernek állt. Az egyik klubban megismerkedett Ganxsta Zolee-val, aki bemutatta őt néhány lemezkiadós ismerősének. 1997-ben megjelenhetett az első Dopeman-album. A lemezen édesapja gitározott, a hangszerelést pedig öccse vállalta magára. Művésznevét kedvenc együttesének azonos című dala után vette fel.

Kasza Tibi: Középiskolai tanulmányait a szentesi Horváth Mihály Gimnáziumban végezte. Az érettségi után Budapesten a Toldi Mária Musical Stúdió növendéke volt. Itt ismerkedett meg Miklós Tiborral is, akivel a későbbiekben is együtt dolgozott. Ezután következett a Kőbányai Zene Stúdió, ahol Sík Olga és Kósa Zsuzsa segítették pályáján. 1998-ban alakult meg a Crystal együttes. 2002-ben Artisjus-díjjal tüntették ki. 2008-ban kiadta első szólólemezét, Ha egy férfi igazán szeret címmel. 2013. augusztus 26-án indult saját showműsora, a Kasza!, a Super TV2-n.

Rubint Réka:
Általános iskolai tanulmányait a jászberényi Székely Mihály Általános Iskolában végezte. Ezután a kazincbarcikai Egészségügyi és Óvónőképző Szakközépiskolába járt egy évig, kiváló eredménnyel, de a szüleitől és a barátaitól való távolság miatt visszament lakóhelyére, Jászberénybe, és itt folytatta a tanulmányait a Lehel Vezér Gimnáziumban, majd az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Karán tanult tovább. Későbbi céljai között szerepel az ELTE Pszichológia Karának elvégzése. Férje, Schobert Norbert, gyermekeik: Lara, Norbert és Zalán.
 

Címkék: cseke katinka   dopeman   emilio   kasza tibi   rubint réka   sztárszakács

2013. október 28. 14:59KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség