HAL A TORTÁN
Két Gáspár egy héten a Hal a tortánban

A Hal a tortán heti sztárszakácsai: Klausmann Viktor, Gáspár Laci, Fésűs Nelly, Gáspár Győző és Szepesi Niki.

 

Klausmann Viktor: Gimnáziumi tanulmányait az aszódi Petőfi Sándor Gimnáziumban végezte 1980–1984 között. 1985–1990 között a Janus Pannonius Tudományegyetem Állami- és Jogtudományi Karának hallgatója volt Pécsett. 1988–1989 között a Dunántúli Naplónál dolgozott. 1989–1990 között A Helyzet Lapkiadó Kft. újságírója volt. 1990 óta szabadfoglalkozású újságíró lett. 2006 óta az ELTE-TÓFK óraadó tanára.

Szepesi Niki: 2001-ben az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon 100 méter háton szerzett első helyezést. Még ugyanebben az évben az országos rövid pályás úszóbajnokságon lett aranyérmes. A 2004-es athéni olimpián a 100 méteres hátúszásban 21. volt. 2009 januárjában bejelentette visszavonulását, majd szeptemberben a visszatérését. A 2009-es rövid pályás Európa-bajnokságon 100 méteren 12., 200 méteren hatodik lett. 2010 januárjában a Nemzetközi Úszó Szövetség egy évre eltiltotta, mivel visszatérését hivatalosan nem jelentette be, és így aktív versenyzőként továbbra is mentesült a doppingellenőrzések alól.Ezt követően, mivel a NOB akkori rendelkezései szerint a következő olimpián sem indulhatott, újra visszavonult.

Gáspár Laci: 1979. június 12-én született Balassagyarmaton, 4 testvére van. Iskoláit szülővárosában végezte, vízvezeték-szerelőnek tanult. Már általános iskolásként megmutatkozott művészi vénája, akkoriban azonban elsősorban a rajzolás terén bizonyított, több pályázatot is megnyert. Énekelni 16 éves korában kezdett komolyabban. Első sikerét az iskolai Ki Mit Tud?-on aratta, egy Demjén Ferenc-dallal megnyerte az ének kategóriát. Jutalmul az igazgató egy basszusgitárral ajándékozta meg. Autodidakta módon, kitartó szorgalommal sajátította el a hangszer használatának fortélyait. Ekkor ismerkedett meg olyan világhírű jazz-zenészek szerzeményeivel, mint Marcus Miller, Jaco Pastorius és George Benson. Ez az élmény a későbbiekben alapvetően meghatározta zenei ízlésvilágát, melyre a jazz mellett a soul és az R'n'B is hatott. A munka mellett minden idejét a basszusgitározásnak szentelte. Dolgozott útépítőként, gyertyaöntőként, volt bányász, festő és villanyszerelő, végül a helyi bútorgyárban helyezkedett el. Majd jelentkezett a Megasztárba, amelynek első szériájában 3. helyezést ért el.

Fésűs Nelly: Érettségi után a debreceni Csokonai Színházhoz került, ahol 3 évet töltött. Gór Nagy Mária Színitanodájának elvégzése után, 1996-ban a Budapesti Operettszínházhoz került, ahol 2002-ig szerepelt. Játszott többek között a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, a Fiatalok Színházában és a békéscsabai Jókai Színházban is. Több televíziós sorozatban és szórakoztató műsorban szerepelt. 3 évig a budapesti Moulin Rouge dívája volt.

Gáspár Győző: Nógrádmegyerben született, amely a szécsényi kistérségben helyezkedik el. Szakmája szerint hentes, bár nem sokáig tevékenykedett hentesként. Karrierjét apja pénzéből indította el. Ismertségét 1999-ben kezdte megalapozni a Romantic együttessel. A Romantic megszűnése után nem sokkal megalakult a Győzike Branch, amelynek jelenleg is frontembere. A 2006-os önkormányzati választásokon Nógrádmegyer polgármesteri székéért indult független jelöltként, de a szavazatok csupán 5,77 százalékát szerezte meg. Felesége Gáspárné Balla Beáta, akivel két közös gyermekük van, Evelin és Virág. Filmszínészként is kipróbálta magát, a Holnap történt - A nagy bulvárfilmben egy rendőrt alakít. A filmet Gerencsér Tamás rendezte.

Címkék: fésűs nelly   gáspár laci   győzike   klausmann viktor   szepesi niki   sztárszakács

2013. október 21. 14:55KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség