HAL A TORTÁN
Kovács Ági régen dupla annyit evett mint most

Kovács Ági szerint nem volt minden vacsora ötpontos.

Nagy volt az összhang az olimpikonok között a Hal a tortán forgatásán. Erről mesélt Kovács Ági a Mokka stúdiójában, és arról, hogy ő bizony rengeteg étellel készült a vízilabdásoknak. Korábban mikor még élsportoló volt, dupla annyi mennyiséget fogyasztott, mint most, de súlyára nem kellett figyelnie. Öt éve még szinte csak desszertet tudott készíteni, az élsportot befejezve viszont édesanyjától és anyósától is megtanult jó pár receptet. Elárulta, hogy a vízilabdás fiúk - Szívós Márton, Decker Ádám, Nagy Viktor - étkei nem mindig voltak öt pontosak, Csapó "Dudi" pedig saláta vacsorával készült vendégeinek. Áginak feltették a kérdést, hogy ekkora vendéglátás után, nyitna-e éttermet. A válasz kiderül a videóból!

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

 

Címkék: főzés   kovács ági

2013. október 16. 11:36Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség