HAL A TORTÁN
Havas miatt vállalta a kihívást ByeAlex

Havas Tanár úr főz a Hal a tortán századik adásában.

Havas Tanár úr volt az a személy, aki miatt ByeAlex elvállalta a szereplést a Hal a tortánban. Havas Henrik a Mokkában elmesélte, eleinte nem tudott mint kezdeni vele, de a forgatás alatt kölcsönös szimpátia alakult ki köztük és ebédelni is voltak együtt. ByeAlex, még korábban, egy grafikát kapott a Tanár úrtól, cserébe most Alex hozta el húga egyik munkáját Havas Henriknek. A szigorú és gyakran gonoszkodó Havas, még egy ajándékot kapott összeismerkedésük óta az énekestől. Nagyon felkeltette ugyanis a Tanár úr érdeklődését Alex szakdolgozatának címe, ezért a fiú, neki ajándozott egy példányt a dolgozatból.


Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: byealex   havas henrik

2013. október 11. 11:13Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség