HAL A TORTÁN
Szülinapi ajándék: Görög Zita lóra ült

Görög Zita picit félénk, de lóháton, lovagló felszerelésben is gyönyörű.

A modell műsorvezető nemrég ünnepelte 34. születésnapját, ennek alkalmából legjobb barátnőjétől egy igazi kényeztető napot kapott ajándékba. A lovaglás után egy különleges arckezelésre ment a szépséges modell. A kifutón és a képernyőn elnézve nehéz elképzelni, de mint mondja, neki soha nem volt olyan baba bőre, mint a legtöbb modellnek. Erre a kényeztető napra bizony nagy szüksége volt Zitának. A héten ugyanis beköltözött a konyhába. A Hal a tortán mostani kritikus csapatának főzni ugyanis nem könnyű feladat. Hogy Zita vacsorája végül hogy sikerült , és Havas Henrikhez hogy kerülnek fafaragó eszközök a vacsora után az kiderül a Hal a tortánból.

Nézd meg az Aktív videóját!
A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

 

Címkék: görög zita

2013. október 10. 20:20Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség