HAL A TORTÁN
Sooeri és Poolek hátráltatták ByeAlexet?

Vajon mi sül ki ebből?

Nem mindennapi cselekedetre szánta el magát ByeAlex, egy háziasszony bőrébe bújt, hogy vadassal kápráztassa el vendégeit. Segítségül a Sooeri & Poolek duót hívta, akik bár olykor hátráltatták a házigazdát, tagadhatatlan humorukkal emelték a főzés hangulatát. 

 

Nézd meg a Hal a tortán videóját!

A „Hal a tortán” című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A „Hal a tortán” bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját. A műsor gasztrokibice továbbra is Sági Szilárd, aki ezúttal sem rejti véka alá a véleményét...Nézd meg a Hal a tortán videóját!

Címkék: byealex   főzés   hal a tortán_adás

2014. július 28. 18:27Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség