HAL A TORTÁN
Schobert Norbi erotikus jelmezeket próbált

Ma estétől a Hal a tortánban, Vajna Tímea, Pirner Alma, Szebeni István, Schobert Norbert és Talán Attila főz majd.

A Mokkában Vajna Tímea és Szebeni István mesélt a Hal a tortán forgatásáról és a csapattársakról. Tímea elárulta, a három fiúnak isteni humora van. Közülük is a legnagyobb meglepetés, Schobert Norbi volt neki, akit mint azt Szebeni István elmondta, olyan szerelésben is láthatták, ahogy korábban még soha. Norbi ugyanis Pirner Alma gardróbjából válogatott magára extrém kiegészítőket. Ételek tekintetében sem volt rossz a hét. Vajna Tímeának Szebeni főztje ízlett a legjobban, Szebeni István pedig össze sem tudta hasonlítani a jobbnál jobb ételeket.

 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: szebeni istván   vajna tímea

2013. szeptember 30. 10:53Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség