HAL A TORTÁN
Azurák Csaba csak segítséggel boldogult?

A Hal a tortánban együtt főzött Ungár Anikó, Azurák Csaba, Győrfy Pál, Trokán Nóra és Bozont.

A Mokka vendége, Ungár Anikó és Azurák Csaba volt. Ungár Anikó szerint nem véletlen, hogy a nagy tárgyalások mindig fehér abrosz mellett zajlanak, mert az evés, az egy nagyon jó közeg, már ha finomságokat eszik az ember. A vendégek elmondták, Győrfi Pálnak volt a legnehezebb dolga, mert hozzá ment először a csapat. Ungár Anikó hat férfit etet minden nap, így neki nem okozott gondot és nagyon élvezi is a főzést. Azurák Csaba azonban nem rutinos a konyhai dolgokban, így ő segítséggel készült a vacsorára. Ha nem így lett volna teát és virslit szolgált volna csak fel.

 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: azurák csaba   ungár anikó

2013. szeptember 23. 13:05Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség