HAL A TORTÁN
Ungár Anikó is a Hal a tortán vendéglátói között

A heti sztárszakácsok: Győrfi Pál, Azurák Csaba, Ungár Anikó, Trokán Nóra és Nagy Kristóf Bozont.

Győrfi Pál: Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, 4 gyermekes édesapa.

Azurák Csaba: 1998-ban végzett a Kodolányi János Főiskolán angol–kommunikáció szakon. A főiskola utolsó évében már szerződése volt a Magyar Rádióval. Ezután elvégezte a Budapesti Corvinus Egyetem politikai szakértő szakát is. A TV2 Napló című műsorának riportere, majd Sváby András távozása után műsorvezetője lett. 2009 decemberétől a Tények című hírműsor műsorvezetője. Nős, két lány édesapja.

Ungár Anikó: Édesapja is bűvész volt, ő látta meg Anikóban a tehetséget. Anikó tinédzserként már 3 nyelven beszélt. Tanulmányai: Ruhaipari Főiskola, Artistaképző Iskola. Az 1965-ös Ki mit tud?-on tűnt fel 16 évesen. Fellépett többek között Párizsban, Londonban, Las Vegasban, Monte-Carlóban, New Yorkban, Bostonban valamint Milánóban. Párizsban 1973-ban, valamint Bécsben 1976-ban 1. helyezést ért el a Bűvész Világkongresszus női kategóriájában. Fia, Baronits Gábor színész, aki a Jóban Rosszban című sorozatban Halász Kristóf szerepét játssza. Férje Baronits Zsolt (1944. július 11. – 1999. augusztus 3.), a Syrius együttes vezetője, menedzsere és szaxofonosa volt.

Trokán Nóra: a Kecskeméti Katona József Színház színésznője. Édesapja Trokán Péter, édesanyja Papadimitriu Athina. Nővére, Anna szintén színésznő. Édesanyjával és nővérével PapadimiTRIÓ néven közösen szoktak fellépni. 2011-ben az A Nagy Duett című műsorban Caramel oldalán énekesként is megcsillogtatta tehetségét.

Nagy Kristóf Bozont: 1988. július 30-án látta meg a napvilágot. a Megasztár című tehetségkutatóban ismerhette meg az ország. Dalszövegíró, énekes. Bozont főszereplésével idén nyáron indult a Magyarország, jövünk! című műsor, amely újszerű tartalommal jelentkezik a weben és a közösségi médiában, rövid összefoglalókkal pedig a képernyőn. A Magyarország, jövünk! egy rendhagyó országjáró minimagazin, amelynek házigazdái a Megasztár 6 fenegyerekei, Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila. A fiúk hetente az ország más-más nagyvárosát keresik fel, hogy megmutassák a nevezetességeket, látnivalókat, felkeressenek ismert és kevésbé ismert de érdekes embereket, és feltérképezzék a helyi szórakozási lehetőségeket.
 

 

Címkék: azurák csaba   győrfi pál   nagy kristóf bozont   sztárszakács   trokán nóra   ungár anikó

2013. szeptember 23. 11:26KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség