HAL A TORTÁN
Bagi Iván egy nagy kérdőjel Szinetár Dórának

Szinetár Dóra, Tatár Csilla, Bagi Iván, Dudás Ádám és Nacsa Olivér vendégeskedik egymásnál az eheti Hal a tortánban.

Jó kis társaság jött össze a Hal a tortánban, bár Bagi Iván elmondása szerint, eleinte szkeptikusan állt a dologhoz. Szinetár Dóra kíváncsian várta a hetet, a versenytársakat. Elmesélte, Nacsa Olivér pont olyan, mint a képernyőn, Bagi Iván viszont egy nagy kérdőjel lett számára a forgatás alatt. Teljesen más civilben, bár a színésznő szerint így is nagyon humoros. Hozzátette azt is, hogy az ételek, ahogy ő fogalmaz, átlagszínvonala elég magas volt, így mindenhonnan jóllakottan távoztak. Az állítólag mindenkinek beszóló Bagi Iván a Mokkában hangsúlyozta, az ő személyisége miatt éri majd meg megnézni a műsort!

 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: bagi iván   szinetár dóra

2013. szeptember 16. 11:41Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség