HAL A TORTÁN
Soma "helyre rakta" Fenyő Ivánt

Iván "macsóskodott, kakaskodott", ami nem jött be a Mamagésának, ezért lett a színész egy kicsit a "helyére rakva".

Az első egy-két nap szólt csak erről a Hal a tortán forgatásai alatt. Kiderült ugyanis hogy, Iván ütött már meg nőt, Soma viszont semmiféle agressziót nem tűr, legyen szó akár gyerekről, nőről vagy állatról. Hasonló okokból döntött amellett, hogy nem eszik húst. Négy hónapig volt vegán egy - a nagyüzemi állattartást bemutató - film miatt. Aztán mégis megkívánt egy adag pörköltöt. Már fogyaszt húst, de most is odafigyel arra, hogy a beszerzett termék háztáji legyen, úgynevezett "boldog bocitól" származó.


Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
 

Címkék: soma

2013. szeptember 10. 15:30Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség