HAL A TORTÁN
Fenyő Iván nem akart belemenni Soma játékaiba

A Hal a tortán következő adásában együtt főz a várandós Patrícia és a romantikus filmek szívtiprója, Fenyő Iván.

Nagyon megkedvelték főzőpartnereiket, mint mondták, jó volt megismerni ezeket az embereket és már az elején látszott nagyon kedves kis csapat jött össze. Kovács Patrícia elmondta, ő különösen megnehezítette vetélytársai dolgát, ugyanis amellett, hogy babátvár, még vegetáriánus is. Fenyő Ivánt, Soma Mamamgésa "kóstolgatta" rendesen, de a színész nem akart beszállni a játékba, bár mint mondja azért vissza kellett fognia magát. Klapka Gyuri bácsival való megismerkedésnek nagyon örül, a színész elmondása szerint rengeteget lehet tőle tanulni.

 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: fenyő iván   kovács patrícia

2013. szeptember 9. 11:16Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség