HAL A TORTÁN
Müller Attila próbál talpra állni, és továbblépni…

A Hal a tortán versenyzője arról mesélt, hogy próbálja feldolgozni, hogy mindenét elvesztette...

Müller Attila és Nyertes Zsuzsa Bódi Gusztival, Szögeczki Ágival és Váczi Gergővel szállt harcba a Hal a tortán legújabb szériájában. Attila elárulta, a forgatás előtt egy nappal se tudta még, hogy mit fog majd főzni, ő mindenben ilyen spontán. Nyertes Zsuzsa el akarta kápráztatni vendégeit, és igazi „sült hús orgiát” varázsolt az asztalra. Azt viszont bevallotta, Attila desszertje ehetetlen volt. A színésznő azt is elárulta, Bódi Guszti nagyon megkedvelte őt. Müller Attila pedig arról mesélt, hogyan próbálja feldolgozni, hogy tavaly leégett a háza. Gyakorlatilag mindenét elvesztette, egy kicsit a lelkesedését is az élet iránt – ahogy fogalmaz. Sokáig elzárta magában ezt az élményt, és próbált nem tudomást venni róla. De időről időre előjött. Még most is próbál felállni ebből, és továbblépni..

Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

 

Címkék: müller attila   nyertes zsuzsa

2013. szeptember 2. 11:13Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség