HAL A TORTÁN
Varga Viktor menüje

Szezámmagos csirke zöldség és gyümölcsbogarakkal, tejszínes-márványsajtos csirkemell barackkal, gyümölcsös sárkánygyík

Szezámmagos csirke zöldség- és gyümölcsbogarakkal

Hozzávalók:
- aszalt gyümölcsök
- spárga
- csirkemell
- szezámmag
- méz
- balzsamecet
- lilahagyma

Elkészítés:
A spárgát kb a felénél elvágjuk, forró sós vízben megfőzzük. Az aszalt gyümölcsöket drótokkal szúrjuk át úgy, hogy bogár formát rakjunk ki belőle. A csirkemellet olajon és szezámmagon megpirítjuk, lilahagymát rakunk hozzá, mézet és a kevés balzsamecetet.


Tejszínes - márványsajtos csirkemell barackkal

Hozzávalók:
- csirkemell
- barackbefőtt
- márványsajt
- só, bors
- tejszín

Elkészítés:
A csirkemellet vékony szeletekre klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A vajjal kikent tepsibe helyezzük egy sorban, majd a csirkeszeletekre márványsajt darabokat teszünk. Ezt leöntjük kevés tejszínnel, majd ugyanígy több rétegben helyezzük rá a csirkemell szeleteket, a sajtot és a tejszínt.

Gyümölcsös sárkánygyík

Hozzávalók:
- gyümölcsök
- purhab
- kézügyesség

Elkészítés:
A sárkányt purhabból kell kifaragni. A kész sárkányt gyümölcsökkel rakjuk ki.

 

Címkék: sztárrecept   varga viktor

2013. augusztus 28. 13:02



KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség