HAL A TORTÁN
Váradi Gyuszi

A Hal a tortán vendéglátója: Váradi Gyuszi!

A Váradi testvérpáros gyerekként került állami gondozásba, ahol néhány évet töltöttek, amíg a családi viszonyaik nem rendeződtek.

Amikor nekivágtak a világnak és elindultak Kanadába zenélni, unokatestvérük, Arthur komolyzenei tanulmányaival volt elfoglalva, próbák és zongoraversenyek töltötték ki mindennapjait. Miután befejezte tanulmányait, a világ több országában is koncertezett. Épp Japánba hívták koncertturnéra, amikor úgy döntött, inkább hazaköltözik Magyarországra. A zenekaralapítás ötlete Arthur és Gyuszi fejében fogalmazódott meg először. Arthur, miután hazaérkezett Magyarországra felkereste unokatestvéreit, és saját szórakoztatásukra kezdtek el közösen zenélni. Egyre több ötletük volt, hogy mit és hogyan szeretnének játszani, összekeverték a zenei stílusokat, a popzenét, a latin dallamvilágot, a híres magyar cigányzenét, a jazzt és a klasszikus zenét, amiből létrejött a Váradi Café sajátos stílusa, amely új színfolt a hazai zenei életben. A zenekar nagy sikerrel lépett fel az ország minden pontján, egy szabadtéri fellépésen a BMG zenei főszerkesztője meghallotta a zenekart, és rögtön lemezszerződést ajánlott. Arthur összefutott egy régi ismerősével, Botos Tibivel, majd a zenekar rövid egyeztetés után úgy határozott, felkérik Tibit, aki később a zenekar tagja lett. Később a zenekar kibővült a Váradi testvérek fiaival.

Címkék: sztárszakács   váradi gyuszi

2013. augusztus 26. 13:06KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség