HAL A TORTÁN
Majka

A Hal a tortán vendéglátója: Majka!

A valóságshow-ban találkozott először Dopemannel, és a show után közös lemezt készítettek. Így Majka 2003-ban tagja lett Dopeman bandájának, a La Mafia Familának, és Dopeman irányításával Londonban rögzítette bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza.
2004-ben jelent meg Majka második albuma Történt ami történt címmel. Húz a szívem haza címmel 2007-ben pedig harmadik korongja is napvilágot látott.

Dopemannal való barátsága időközben kihűlt egy üzleti nézeteltérés miatt. Kettejük viszálya nagy visszhangot kapott a médiában, végül még egy televíziós bokszgálán is részt vettek.

Majka profi pókerjátékos, több országos versenyt is megnyert. 2008-ban Magyarország legnagyobb pókerklubjának legjobb játékosává választották meg. Élettársa Hornyák Hajnalka, akivel 2011-ben megszületett első közös gyermekük, aki a Marián nevet kapta.
 

Címkék: majka   sztárszakács

2013. augusztus 26. 12:46KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség