HAL A TORTÁN
Újra összejöttek a Hal a tortán sztárjai

Bár a Hal a tortán nyári szünetet tart, néhány sztárszakács - akiknek nem sikerült a legjobban a menüje - ismét fakanalat ragadtak. Egy főzőkurzuson gyakorolhattak és leshettek el konyhai trükköket, míg elkészítettek egy háromfogásos könnyű nyári menüt. Sarka Kata, L.L. Junior, Kökény Attila és Erdőhegyi Brigitta mellé késve ugyan, de Dopeman is befutott. Junior egyébként sok levelet kapott néniktől, amiben palacsintakészíésti trükkökkel ajándékozzák meg, és Erdőhegyi Brigitta is elárulta, a műsor óta azért gyakrabban áll a tűzhely mellé és készít el magának néhány egyszerű ételt.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.

 

Címkék: dopeman   erdőhegyi brigitta   kökény attila   ll junior   sarka kata

2013. június 27. 11:06Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség