HAL A TORTÁN
Gombos Edina

A Hal a tortán vendéglátója: Gombos Edina


1976. november 30-án született Debrecenben. 16 évesen került a média világába, miután Debrecenben megnyert több Kazinczy szépkiejtési versenyt. Először még csak rendezvényeken konferált. Ezután elvégezte a Magyar Rádió hírszerkesztő, hírolvasó tanfolyamát, majd egy debreceni kereskedelmi rádióban dolgozott. Elvégezte a Kodolányi János Főiskolát kommunikáció–rádió szakon. Győrffy Miklós tanárától tanult a legtöbbet. Diplomamunkáját a kereskedelmi rádiózásból írta. 2002-ben kezdett a TV2-nél, ahol is az Aktívot, és a Magellánt vezette. 2010-től a FEM3 TV-csatornán a Boszorkánykonyha című műsort vezette. 2012 márciusától szintén a FEM3-on volt látható Joshi Bharattal közös műsora, az Edina és Joshi. Jelenleg az Aktív műsorvezeője.
2004 februárjában ismerte meg a kubai származású Alberto Costafredát, akivel 2005-ben Budapesten összeházasodtak. 2008. október 22-én született meg kislányuk, Miranda.
 

Címkék: gombos edina   sztárszakács

2013. május 29. 15:07KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség