HAL A TORTÁN
Demcsák Zsuzsa számára Gombos Edina a hét nyereménye

Az első pillanattól összehangolódott a Hal a tortán csapata, és fergeteges hangulat alakult ki minden este. Demcsák Zsuzsa és Gombos Edina között egyáltalán nem volt rivalizálás, sőt nagyon is összebratyiztak, ahogy fogalmaznak. Edina elárulta, ha kettesben voltak, akkor lelkiztek, ha pedig a társasággal, akkor szinte mindenen nevettek, akárcsak két tinédzser. Zsuzsa bevallotta, neki a hét nagy meglepetése volt az Aktív műsorvezetője, noha több éve egy helyen dolgoznak, eddig csak felszínes volt a kapcsolatok, most viszont úgy érzi, számára Edina a hét nyereménye.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: buday péter   demcsák zsuzsa   gombos edina

2013. május 28. 11:05Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség