HAL A TORTÁN
Fásy szeret kényelemben élni

Lakásának bemutatásakor Fásy Ádámból leginkább a büszke apa szólalt meg, hiszen a lakásban szinte mindenhol Zsülike egy-egy képe lelhető fel. A 15 éves lány harmadikos gimis, jövőre szeretne érettségizni és minden vágya, hogy Amerikában tanulhasson gyermekorvosnak - mondta el a műsorvezető apuka. Kislánya mellett azonban a kényelmet is szereti a műsorvezető, ezt pedig a ház tágas belső terei szolgálják.


Nézd meg a Hal a tortán extra videóját!

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját..


 

Címkék: fásy ádám   hal a tortán_extra

2013. május 23. 9:30Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség