HAL A TORTÁN
Gallusz Niki szerint Pély Barna stresszes volt a vacsorán?

Csepregi Éva és Gallusz Niki a Hal a tortános szereplésük kapcsán vendégeskedtek a Mokkában. Niki elmesélte, hogy ő otthon, a saját konyhájában nagyon magabiztos, hiszen gyakran rá volt kényszerítve, hogy főzzön magára. Elmondta, hogy eléggé impulzív szakács, ha eszébe jut valami, akkor belefőzi az ételbe, folyamatosan módosítja a recepteket. Csepreg Éva most először engedett be kamerát az otthonába, és elmesélte, hogy a vacsoravendégek mindegyike lenyűgözve nézte a zenei-relikviáit, amikkel kapcsolatban meg is jegyezték, hogy ők ilyet soha nem is fognak kapni. Niki szerint talán Pély Barna volt egy kicsit stresszesebb, de ő is hamar felengedett. Talán, mivel mindannyian zenészek, könnyebben egymásra hangolódtak. Kiderült továbbá, hogy Éva kutyái is jól laktak, és az is, hogy az énekesnő a hét összes házigazdájától szerzett egy-egy különleges receptet a saját gyűjteményébe.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: csepregi éva   főzés   gallusz niki   pély barna   vacsora

2013. május 14. 10:41Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség