HAL A TORTÁN
Erdélyi Mónika ruhatárát a lánya alakítja

Az eheti Hal a tortán forgatásán kiderült, hogy Balázs Klári kesztyűben szokott főzni. Erről is mesélt az énekesnő a Mokkában, de Erdélyi Mónika, a másik vendég is megosztotta az élményeit a nézőkkel. Klárika elmondta, hogy Mónikánál érezte magát a legjobban, a Gangnam Style és a meglepetés vendég, Gáspár Laci nagyon bejött neki, és a többi vendégeknek is. Puskás Peti lakásáról elmondták, hogy kellemes meglepetés volt a konyhája (nem gondolták volna, hogy egy kávéfőzőnél több eszköz lenne nála), és a menü is egészen levette a lábáról a vacsora vendégeket. Az egész csapat nagyon „házigazda-barát” volt, senkinek nem volt semmi olyan extrém igénye, érzékenysége, vagy allergiája, ami miatt külön menüt kellett volna összeállítani… Két olvasói kérdés is szóba került a beszélgetés végén: a vendégek elmesélték, hogy mi a menete náluk a smink- és ruhaválasztásnak, majd pedig Klárika válaszolt a hosszú, és boldog házasság titkát firtató kérdésre.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: balázs klári   erdélyi mónika   főzés

2013. május 8. 11:03Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség