HAL A TORTÁN
Papp Gergely

A Hal a tortán házigazdája: Papp Gergely

Gergely mindig is színész akart lenni, de végül máshogy alakult a pályája. Egyetemi tanulmányait 1991 és 1993 között a VIII. sz. Egyetemen kezdte Párizsban. Majd 1998-ban végzett az ELTE kommunikáció szakán.

Az egyetemi évek alatt számos vezető sajtóorgánumnál dolgozott, televíziós pályáját az RTL Klubnál kezdte. Később ő lett a Dr. Csernus című produkció gyártója és producere is 2004 és 2005 között, ezt követően igazolt át a TV2-höz. Egy alkalommal felhívta Sváby Andrást, kért időpontot és elmondta neki, hogy szeretne a Naplónál dolgozni. Minden hely tele volt, de 2005 novemberében kitörtek a zavargások Párizsban, és lehetőséget kapott egy tudósításra. A főnökei és a régi nagy Naplósok is elégedettek voltak a riporttal, így maradhatott a műsornál.

Az ismertséget Pimasz úr figurája hozta meg neki, „akit” Sváby Andrással közösen találták ki. Ő vetette fel, hogy szükség lenne egy rámenős riporterre. Egy olyan alakra, aki nem szakértőket szólaltat meg, és nem okoskodik, hanem direkt módon szembesíti az embereket a hétköznapi pofátlanságokkal. Mivel az egyéniségétől nem állt távol a feladat, ezért azonnal igent mondott. 2007 novemberétől 2008 decemberéig a Koffeinmentes Mokka műsorvezetője lett, majd nem sokkal később ismét Pimasz úrként folytatta, a korábbinál is nagyobb sikerrel. Jelenleg az Aktív műsorvezetője.

Felesége, Judit, pedagógus, egy fiuk van.

Címkék: papp gergely   sztárszakács

2013. április 29. 15:53KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség