HAL A TORTÁN
Hujber Feri

A Hal a tortán vendéglátója: Hujber Ferenc

Hujber Ferenc 1974. szeptember 9-én született Szombathelyen. Kiskorában színjátszó körökben vett részt. Szakmunkásképzőben, szakácstanulóként érettségizett. Érettségi után azonnal munkába állt és egy szállodában dolgozott, de nagyon szeretett volna színésszé válni, ezért meggyőzte szüleit hogy engedjék el a fővárosba és fizessék a színiiskola tandíját. Amikor Budapestre került a Madách színházban dolgozott kellékesként és készült a Színház- és Filmművészeti Főiskola felvételijére. Elsőre felvették. 1999-ben sikeresen lediplomázott. Több sikeres szerep után Londonba költözött feleségével, Cyntiával. Nem beszélt angolul, de beiratkozott egy nyelviskolába. Egy ideig pizzafutárként dolgozott, aztán felszolgáló volt a Nobu nevű japán étteremben. Több hírességgel is találkozott. 2008. októberében megszületett Noel nevű kisfia.
Első szerepét 1998-ban kapta Salamon András Közel a szerelemhez című filmjében. Ezért az alakításért elnyerte a kritikusoktól a legígéretesebb fiatal színész díját. 1998-tól 2001-ig a Vígszínház tagja volt. Sokszor lehetett színpadon látni, de továbbra is kapott filmszerepeket. Ezek közül talán a Valami Amerika tette őt igazán közismertté. 2007-ben felkérést kapott, hogy szerepeljen a Sztárok a jégen című műsorban. Először visszautasította a felkérést, de végül úgy döntött, hogy elvállalja és hazaköltözött Londonból. Ebben az évben Az utolsó perc címmel rádióműsort indított. 2008-ban szerepet kapott a Jóban Rosszban című sorozatban. 2009-ben a Valami Amerika 2-ben játszott.

Címkék: hujber ferenc   sztárszakács

2013. április 29. 12:35KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség