HAL A TORTÁN
Berki Krisztián menüje

Rukkola ágyon rák és bélszín csíkok spárgával

Hozzávalók:
- 1 cs rukkola
- 1 kg rák
- 1 kg bélszín
- spárga
- bors
- olaj
- fokhagyma
- pirospaprika

Elkészítés:
A rákokat megpucoljuk, forró olajon jól átsütjük mindkét oldalát. Fokhagymával, borssal és piros paprikával ízesítjük. A bélszínt feldaraboljuk apró csíkokra. Olajon tetszés szerinti ideig sütjük. Borssal ízesítjük.
Rukkolára és jégsalátára tálaljuk.


Sült csirkemell édesburgonyával

Hozzávalók:

- kókuszzsír
- vöröshagyma
- fokhagyma
- édes burgonya
- 0,40 kg csirkemell
- grillfűszer

Elkészítés:

Kókuszzsírt használunk a tepsi kenéséhez. A hagymát felszeleteljük és a tepsi aljába tesszük, majd erre a grillfűszerrel megszórt csirkeszeleteket. A felszeletelt édes burgonyákat a húsra rakjuk. Felöntjük vízzel, hogy ellepje. Kb. 2 órát sütjük 180 fokon.

Csirkepörkölt durumtésztával

Hozzávalók:

- 1 csomag durumtészta
- vöröshagyma
- 1 kg csirkemell
- pirospaprika
- majoranna
- bors
- olaj

Elkészítés:

A hagymát apróra vágjuk, olajon dinszteljük. 4 kanál pirospaprikát, borsot, majorannát és ételízesítőt adunk hozzá. A csirkét ezzel együtt összefőzzük. A tésztát sós vízben kifőzzük.

Proteines muffin

Hozzávalók:

- 2 kanál fehérje por
- 2 db tojás
- 0,5 kg teljes kiőrlésű zabliszt
- fél zacskó sütőpor
- víz

Elkészítés:

A hozzávalókat egy tálban összekeverjük. Öntsünk hozzá langyos vizet, hogy összeálljon a tészta. Ízlés szerint rakhatunk bele csokit, diót. Muffin sütőformába öntjük ki a tésztát, majd a sütőben fél óráig sütjük.

Címkék: berki krisztián   sztárrecept

2013. április 26. 23:18



KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség