HAL A TORTÁN
Horváth Éva

A Hal a tortán vendéglátója: Horváth Éva

 

1978. november 23-án született Budapesten. Már gyerekkorában is nagyon szerette az állatokat, a természetet. Az iskolában mindig is a reál dolgok érdekelték, ezért a tanulmányait a későbbiekben ezen a területen folytatta. 2003-ban végzett az ÁVF-en, majd 2006-ban a Corvinus Egyetemen. 1998-ban nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt, és Magyarországot képviselte a Miss World 1998 versenyen. 2004-ben Görögországban megnyerte a Miss Tourism Planet választást.
Szépségének köszönhetően több alkalommal is szerepelt hazai férfimagazinok címlapján. A 2010-es évben ő nyerte el a Glamour Women Of The Year „Legszebb hajú nő” kategóriájának díját.
Éva évek óta töretlen televíziós karrierrel büszkélkedhet, ezen kívül az egyik legismertebb női portálon futó szépség-blogját több százan követik, ahol praktikákat, tippeket és ötleteket ad az olvasóknak. Szabadidejében fut, boxol, bikram jógára jár. Szeret búvárkodni, valamint utazni a nagyvilágban. Szívén viseli a beteg gyerekek és az állatok sorsát.

 

Címkék: horváth éva   sztárszakács

2013. április 16. 14:08KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség