HAL A TORTÁN
Itt él a nagydumás Harsányi Levente

A Hal a tortán kamerája Harsányi Levente otthonában tett egy kört, és kapta lencsevégre Levi kreatív-szobáját, nappaliját, és a konyháját. A körút során olyan értékes relikviákat ismerhetett meg a stáb, mint például egy Oscar szobor, amivel a barátai jutalmazták a nagydumás műsorvezetőt. De ott van még az alumínium lemez státuszt elérő CD-je a műsorvezetőnek, de nem szabad megfeledkezni a különféle nyaralások alkalmával zsákmányolt mementókról sem, amelyek rendkívül nagy eszmei értékkel bírnak..

Nézd meg most a Hal a tortán extra videóját!

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját… Nézd meg a Hal a tortán extra videóját!

Címkék: hal a tortán_extra   harsányi levente   lakás

2013. április 8. 9:41Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség