HAL A TORTÁN
Kukkants be Király Lindáék hálószobájába

Király Linda megmutatta kedvesével közös albérletét a Hal a tortán stábjának. Linda rajzművész és képregény-rajzoló párja találta egyébként a lakást. Linda egyik nagy vágya volt, hogy egy igazán „retró” lakásban lakjon. Mint a videóból kiderül, Linda rajong a régi bútordarabokért, például a bakelit-lejátszós bárszekrény az egyik büszkesége. A hálószobájukban az ágy mellett kapott helyet rajzművész párjának „műterme” is.

Nézd meg most a Hal a tortán videóját!

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját… Nézd meg a Hal a tortán extra videóját!

Címkék: hal a tortán_extra   király linda

2013. április 3. 22:40Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség