HAL A TORTÁN
Tóth Szabi mindenkiből kihozta az állatot

Húsvét alkalmából nyúlnak öltözve vásárolt, főzött, és fogadta vendégeit Tóth Szabi. Úgy döntött, hogy a vacsoravendégek is éljék át azt, amit ő, így nekik is jelmezt kellett hozniuk, különböző állatoknak öltöztek. Szabi vacsorája mellett szó volt Debreczeni Zita estjéről is. Zita elmondta, hogy az ő vacsorája több sebből vérzett, a főzés mellett a vizsgázásra is koncentrálnia kellett.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: debreczeni zita   főzés   hal a tortán   tóth szabi

2013. március 26. 11:46Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség