HAL A TORTÁN
Desszert: Stahl Judit és Bódi Margó "gyermeke"

"Pocsék", száraz, kevés töltelekkél, Dér Heni inkább kihagyta volna Bódi Csabi desszertjét.

Az édességnek neve nem volt, Stahl Judit és Bódi Margó közös "gyermekének" nevezték el. A készítőnek, Bódi Csabának sem ízlett a saját desszertje. Egyedül Lang Györgyi evett volna szívesen a sütiből, de cukorbetegsége miatt neki ki kellett hagynia.

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját… Nézd meg a Hal a tortán videóját!

Címkék: bódi csabi   dér heni   hal a tortán_adás   lang györgyi   stahl judit

2014. április 3. 19:24Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség