HAL A TORTÁN
Erdőhegyi Brigi szereti a "keményet"?

Erdőhegyi Brigittát Bódi Csaba vacsoráján sem kímélik a vacsoravendégek. Egy hegyes, erős paprikát tesznek a székére, Brigi csak így reagált a csínyre: "Rohadékok".

 Lang Györgyi szerint a sikamlós témák miatt nem mindig érzi jól magát Brigi. Ricsipí szerint pedig Brigi egy "klasszikus kocsmabútor", ami azt jelenti, hogy nélküle nincs este, viszont nem sok vizet zavar, nem sokat beszél. Szóba jött a vacsorán az is, hogy milyen férj való az énekesnőnek, esetleg egy roma férj, Dér Heni szerint jó tipp, mert Brigi szereti a "keményet".

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját… Nézd meg a Hal a tortán videóját!

Címkék: animal cannibals   bódi csabi   erdőhegyi brigitta   hal a tortán_adás   lang györgyi

2014. április 3. 19:24Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség