HAL A TORTÁN
Lábszagú levessel és szőrszállal szivatják Dér Henit

Az Erdőhegyi Brigitta levesére tett megjegyzést lehet, hogy mostanra már megbánta Dér Heni, ugyanis a vacsoravendégek nagy része pont ezzel szivatta.

A szőrszálakra vonatkozó megjegyzések mellett még lábszaggal kapcsolatosakkal is támadtak a vacsoravendégek.

A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját… Nézd meg a Hal a tortán videóját!

Címkék: animal cannibals   bódi csabi   dér heni   erdőhegyi brigitta   hal a tortán_adás   lang györgyi

2014. április 2. 19:24Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség