MŰSORAINK
FalForgató praktikák

A környezetbarát napkollektorok használatánál az energia termelése és megőrzése a cél, ezért a rendszer és a lakások szigetelésére is nagy hangsúlyt kell fektetni.
Tovább
A családi örökségként kapott lakásokban le kell cserélni a régi bútorokat. Szinte a csupasz falaktól indulva kell új otthont varázsolni.
Tovább
A zsúfoltsággal együtt jár az intim szféra hiánya, a növekvő gyerekeknek külön szobát kell kialakítani. Az új terek létrehozásának okos módja a galéria építés vagy a fal áthelyezése.
Tovább
A megfelelő tető felel az értékeink biztonságáért, és a külvilág felé azt demonstrálja, hogy törődünk az otthonunkkal.
Tovább
Ha nincs elég hely a családi házban, a tetőtér beépítése egy praktikus módszer a lakóterület bővítésére, a jó kialakítás tágasságot és intimitást teremt.
Tovább

Gondolj a környezetre és a pénztárcádra! Egy jól szigetelő ablakkal, akár tizenöt százalék fűtési energiát spórolhatunk, a beruházás költséges, de megtérül.
Tovább
Egy kényelmetlen, szűkös, lepusztult konyhában nem öröm a főzés és az étkezés sem. Viszont egy gyönyörű, modern konyhában jól indulhat a napunk a reggeli kávéval…
Tovább
Egy rossz hangulatú nappali rányomja a bélyegét a család és a vendégek hangulatára…
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS