MŰSORAINK
ÉDES ÉLET
»ADÁS ELŐTT »TELJES ADÁS »ÖSSZES VIDEÓ

Nézd újra az Édes Élet videóit!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az instagramon is!
Nézd újra az Édes Élet videóit!
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon is!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Nézd újra az Édes Élet videóit!

14.50Csajok, pasik, B..
16.10Tények
16.40Családi Titkok
17.50Hal a tortán
19.00Don Matteo
20.15Jóban Rosszban
TELJES TV MŰSOR


A modell mostanság egyre többet szomorkodik, ami barátnőjének is feltűnt. Csiki végül rákérdezett, mi nyomasztja Pamelát, aki elárulta neki az esküvővel kapcsolatos aggodalmait.
Tovább
Hódi Pamela barátnőjének beszél az esküvővel kapcsolatos aggodalmairól.  Tracy nem kíméli Baukó Évát és barátnőjét a barátság versenyben. Megyeri Csillát pedig a levegőbe lógatják a cirkuszban. 
Tovább
Zsolti nem tetszése ellenére Csilla elment kiskutyájukkal egy cirkuszba, hogy idomárnak tanulhasson, mivel kedvence nem akar hallgatni rá. Közben párja is megjelent, aki éktelen haragra gerjedt Csilla miatt.
Tovább
Kucsera Gábor áthívta a sógorát, hogy megvitassák lúdtalp problémáját, ám Norbi nem egyedül érkezett, hanem Ludmillával, aki fenekestül felforgatta a Kucsera család életét.
Tovább
Az Édes Élet szerdai részében: Kucsera Gábor félreértésbe kerül sógorával, míg Tracy barátság versenyt hírdet egy amerikai repülőjegyért.
Tovább

Összeállt Tina és Lali bácsi személyében Emilio testőrgárdája, akik egy kisautóval szerették volna menekíteni az énekest, azonban Emil se így, se úgy nem fért be a járműbe. 
Tovább
A beszédtechnika tanár szerint sokat kell még fejlődnie Csillának, aki nem akar Berki Krisztián, hanem egy igazi profi műsorvezetőakar lenni. 
Tovább
Lajcsi és Zámbó Jimmy a koncertek végén mindig előadott egy közös dalt, amit most Krisztián is szeretne elénekelni a zenésszel édesapja emlékére.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség