MŰSORAINK
ÉDES ÉLET
»ADÁS ELŐTT »TELJES ADÁS »ÖSSZES VIDEÓ

Nézd újra az Édes Élet videóit!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az instagramon is!
Nézd újra az Édes Élet videóit!
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon is!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Nézd újra az Édes Élet videóit!

14.50Csajok, pasik, B..
16.10Tények
16.40Családi Titkok
17.50Hal a tortán
19.00Don Matteo
20.15Jóban Rosszban
TELJES TV MŰSOR


Berki Krisztián nem bírja a tempót a munkahelyén, Emilio pedig Tina szoknyája alatt szeretné magát álcázni. 
Tovább
Fresh Wiki hamarosan világra hozza gyermekét, így Fresh Andi egyedül marad a színpadon. Az énekesnő elárulta, hogy Ágicanak minden vágya, hogy felléphessen vele. Lehet, hogy ez az álom most valóra válik?
Tovább
Csilla azt hitte, hogy a cirkuszigazgató egy bébi elefánttal akarja meglepni, ám amit kapott, arra egyáltalán nem számított.
Tovább
Mindenkinek vannak olyan szokásai, berögződései, amikről egészen addig nem gondolná, hogy furcsák, amíg a környezete nem szól miatta. A témában Voksán Virág és Fresh Andi volt a FEM3 Café vendége. A DJ többek közt arról beszélt, hogy miért nem szereti a porcukrot, és a nyilvános mellékhelyiségekkel is hadilábon áll. Andi pedig illatmániásnak tartja magát, aki nem csak a sötéttől, de a diótól és a mogyorótól is irtózik.
Tovább
Pamela barátnőjének tette fel a kérdést, hogy vajon párja, Berki Krisztián valóban oltár elé akar-e vele állni. Csiki azzal nyugtatta Pamelát, gondoljon azokra a mondatokra, amiket Krisztián akkor mondott neki, amikor balesetet szenvedett.
Tovább

Pamela nem érzi úgy, hogy Krisztián készen áll az esküvőre. Tacynek problémája akadt a tartózkodási engedélyével. Megyeri Csilla pedig a ló után ezúttal elefántra pattan.
Tovább
Ágica új szerepben szeretné kipróbálni magát, ezt pedig  Fresh Andival is közölte, aki maga is alig akarta elhinni, amit barátnője mond neki. 
Tovább
Csilla megpróbált felállni a lóra, de csak a guggolásig jutott. Szerencsére a biztosító kötél rajta volt, így esés helyett repült egyet a levegőben, ám az érkezés így is fájdalmasra sikeredett.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség