MŰSORAINK
ÉDES ÉLET
»ADÁS ELŐTT »TELJES ADÁS »ÖSSZES VIDEÓ

Nézd újra az Édes Élet videóit!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az instagramon is!
Nézd újra az Édes Élet videóit!
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon is!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Nézd újra az Édes Élet videóit!

14.50Csajok, pasik, B..
16.10Tények
16.40Családi Titkok
17.50Hal a tortán
19.00Don Matteo
20.15Jóban Rosszban
TELJES TV MŰSOR


Emilio nagy pácba került azzal, hogy Bangó Margit szobrához láncolta magát, és elfelejtette a lakatnak a kódját. Szerencséjére gyorsan jött a segítség Lali bá' személyében, aki láncfűrésszel akarta kiszabadítani az énekest. 
Tovább
Tracynek gyerekként nem volt könnyű élete, hiszen édesanyja elhagyta, később pedig nevelőszülőknél nevelkedett. Volt olyan pillanat, amikor annyira betelt nála a pohár, hogy képes lett volna eldobni az életét is. Joshinak elárulta, a nehézségeken végül úgy tudott túljutni, hogy felkereste édesanyját és megbocsájtott neki.
Tovább
A műsorvezető saját képével ellátott bögréket, kulcstartókat és pénztárcákat csináltatott, amiket majd szeretne szétosztani az embereknek, hogy követőket szerezzen Popó-popsi Egyletébe.
Tovább
Míg Kucsera Gábor a Ninja Warrior pályáján próbál bizonyítani, addig Tracy Joshi Bharatnak önti ki a lelkét. Megyeri Csilla eközben lázasan készül popsinagyköveti munkájára, Emilióéknál pedig áll a bál, mert az aranytorkú énekes hatalmas pácba keveredik és úgy tűnik, csak Lali bá' drasztikus módszere segíthet rajta.
Tovább
Tináénak költözniük kellene, ám Emilio még nagyon ráérne ezzel. Tina piszkálódása miatt az énekes egészen drasztikus dolgot követett el: a kerti szoborhoz láncolta magát. Ami ezután jött, az pedig már csak hab volt a tortán...
Tovább

Tracyt tragikus gyermekkorával szembesíti Joshi Bharat. Emilio minden eszközt bevet, hogy ne kelljen elköltözni szeretett otthonából.
Tovább
Gyerekkoráról mesélt Joshi Bharatnak Tracy, akiről kiderült, édesanyja születése után elhagyta. Bár Tracy nevelőszülőkhöz került, borzalmas dolgokat kellett átélnie.
Tovább
A műsorvezetől párja, Zsolti tesztelte a TV2 új műsorának, a Ninja Warriornak a tesztpályáját. Csilla nagyon büszke volt Zsoltira, aki remekül vette az akadályokat.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség