MŰSORAINK
ÉDES ÉLET
»ADÁS ELŐTT »TELJES ADÁS »ÖSSZES VIDEÓ

Kompromittáló fotó készült Lajcsiról és egy ismeretlen nőről
Kiderült, mit titkolt párja elől Tápai...
ne maradj le semmiről! kövess minket a...
Kiderült, mit titkolt párja elől Tápai Szabina...
Kompromittáló fotó készült Lajcsiról és...
ne maradj le semmiről! kövess minket a...
ne maradj le semmiről! kövess minket a facebookon is!
Kiderült, mit titkolt párja elől Tápai...
Kompromittáló fotó készült Lajcsiról és...

20.15Jóban Rosszban
21.00Alien vs. Predat..
23.00Nyolc tanú
00.50Magányos farkas
02.50Az én bűnöm
03.35Csapdába csalva
TELJES TV MŰSOR


Őszinte öleléssel zárta komolytalannak tűnik féltékenységi vitáját a páros.
Tovább
Titz Dániel Loki két minnesotai törpemalaccal osztja meg mindennapjait. A valóságshow-nyertes igazi családtagként tekint Töpörtyűre és Jenniferre, akiket már Alekosznak és Baukó Évának is megmutatott az Édes Életben. Loki a Mokkában megmutatta kedvenceit, és elmesélte, egyiküket gyakorlatilag megmentette felelőtlen gazdájától...
Tovább
Berki rájön, hogy testőrökre van szüksége. Emilióék meglátogatják a nyaralójukat. Curtisnél nagytakarítás veszi kezdetét. Alekosz és Loki kiidegeli Évát…
Tovább
Majdnem minden fellépésén viselte Jimmy azt a díszzsebkendőt, amit most Zámbó Adrián odaadott Srámeknek, hogy legyen nála is minden szereplésén.
Tovább
Magabiztos volt a csapat, és jól sikerült a lelkesítés is, de ehhez fogható dolgot nem volt lehetősége eddig átélni - mesélte Dzsudzsák Balázs Curtisnek. Mikor lefújta a bíró a meccset elsírta magát - vallotta be.
Tovább

Évek óta nagyon jó barátok Curtisék, a válogatott sikere után találkozva pedig stílusosan egy norvégmintás pulcsit ajándékozott a rapper Dzsudzsáknak.
Tovább
Nem kell hogy fitnesz guru legyen, de most már vissza nyerhetné versenysúlyát Pamela - tulajdonképpen ez fogalmazódott meg Berki Krisztián és barátja közti beszélgetésében.
Tovább
Ajánló - Berkihez megérkeznek az aggódó barátok látogatóba, Alekoszék hármasban romantikáznak, Emilio próbálja pótolni, azt ami elveszett, Srámek pedig felkeresi Jimmy házát.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség