MŰSORAINK
ÉDES ÉLET
»ADÁS ELŐTT »TELJES ADÁS »ÖSSZES VIDEÓ

Nézd újra az Édes Élet videóit!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az instagramon is!
Nézd újra az Édes Élet videóit!
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon...
Exkluzív tartalmak! kövess minket a facebookon is!
Képek, humoros jelenetek - Édes élet az...
Nézd újra az Édes Élet videóit!

21.00Az ördög Pradát ..
23.25A mostohaapa
01.30Csillagkapu: Atl..
02.20Csillagkapu: Atl..
03.00A Köpeny
03.40Csapdába csalva
TELJES TV MŰSOR


Tápai Szabina egy rendezvényre megy a családjával, akik inkább más szórakozási lehetőségre vágynak. Emilio és Tina kiviszik a reptérre Tracyt, aki búcsúzik Magyaroroszágtól. Kelemen Anna bicilivel szeli az utakat, miután ellopták az autóját. 
Tovább
Kucsera Gábor kisfiával és Sógival riksázott a Városligetben, miközben Szabina végig őket kereste. Amikor meglátta családját, ő is riksára pattant és megpróbálta utolérni őket.
Tovább
Anna nem esett kétségbe, hogy eltűnt az autója. Négy kerék helyett kétkerekűre váltott, és még az sem vette el a kedvét, hogy tűsarkúban kellett tekernie a biciklit. 
Tovább
Berki Krisztián a FEM3 Caféban reagált az személyét érintő hírekre, többek között arra, hogy már mindketten egyedülállóként szerepelenek a Facebookon. Krisztián elárulta, nem is voltak, csak rövid ideig ismerősök Hódi Pamelával a közösségi oldalon és tisztázta, miben változott életük bejelentésük óta.
Tovább
Emilio megénekelteti Tracyt. Kelemen Anna biciklivel intézi az ügyeit. Bárdosi Sanyi pedig bunkert rendez be kisfiának. 
Tovább

Csilla két fiatalembert szólított le, hogy támogassák, mint popsinagykövetet. A két férfi szerette volna megnézni a műsorvezető fenekét, ami Zsoltinak nagyon nem tetszett, és nem is hagyta szó nélkül...
Tovább
Benkő Dániel múzsája rendet szeretett volna tenni a lantművész szobájában, aki jobban szereti, ha rendetlenség veszi körül. Bazsarózsának nem esett jól Dániel viselkedése, akinek hamar sikerült kiengesztelnie párját. 
Tovább
 Wonder Tracy meglátogatja Emiliót és Tinát, Megyeri Csilla pedig az utcán toboroz embereket Popó-popsi Egyletébe.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS