ÉDES ÉLET
Berki Pintér Tibornak: Ne csak látványra legyél szőke herceg, hanem tedd oda magad

A Nemzeti Lovas Színház Trója című darabjában kapott szerepet Berki Krisztián, ám elmondása szerint nincs megelégedve az ott használt eszközökkel. A legnagyobb problémát az okozta számára, hogy nem dobálhat valódi sziklákat előadás közben. Pintér Tibor elmagyarázta neki, hogy miért van ez így, de Berki azzal ˝fenyegetőzött˝, hogy lehet, hogy el sem megy a bemutatóra.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: berki krisztián   pintér tibor   színész   színház

2017. február 17. 16:15Kapcsolódó anyagok
Új időpontban, dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS