ÉDES ÉLET
Ezért tart Berki Krisztián egy második gyerek érkezésétől

Krisztián szívesen vendégül látná az egész országot az esküvőjén, hiszen az előkertben több ezer ember elfér, és sok fellépő is várható az eseményen. Szóba került egy második gyermek érkezése, amivel kapcsolatban Krisztián elárulta a félelmeit, és azt is, hogy milyen pályán képzeli el kislányát, Natit.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: berki krisztián   berki natasa   család   demcsák zsuzsa   édes élet   edzés   esküvő   gyerek   hódi pamela

2017. január 11. 9:56Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség