Hétköznap 18.20-kor a supertv2-n!
Nézd meg a teljes adásokat!
Ismerd meg a szereplőket!
Nézd meg a teljes adásokat!
Hétköznap 18.20-kor a supertv2-n!
Ismerd meg a szereplőket!
Ismerd meg a szereplőket!
Nézd meg a teljes adásokat!
Hétköznap 18.20-kor a supertv2-n!

18.50Reszkessetek, be..
21.00Doktor Szöszi 2.
23.00Pain & Gain
01.50Sherlock és Watson
02.35Sherlock és Watson
03.15Lehetetlen külde..
TELJES TV MŰSOR


MŰSORAINK
ÁZSIA EXPRESSZ

Ázsia Expressz - 10. adás 1. rész
Egy újabb párosnak kell távoznia a versenyből, ám hogy kik lesznek azok, csak a Hajsza végén derül ki. Két páros - Berkiék és Gaál Noémiék - már biztosan megküzdenek a bent maradásért, de hogy kik csatlakoznak még hozzájuk harmadikként, csak most dől el...
Ázsia Expressz - 10. adás 2. rész
A Hajsza párosainak a vietnami katonai szokásokkal is meg kellett küzdeniük, majd az út a katonák kereszttüzén át vezetett tovább. Muri Enikő minden erejére szüksége volt, hogy cipelni tudja Nelly-t, a festékpatronos lövöldözés pedig csak ez után jött...
Ázsia Expressz - 10. adás 3. rész
Németh Lajos szó szerint a vérét adta a sikeres Hajszáért, ám a paintball után még egy feladat várt minden párosra. Hogy végül melyik duónak kell távoznia a versenyből, kik nem utazhatnak Laoszba, kiderül a videóból.
Ázsia Expressz - 9. adás 1. rész
A szereplőknek Na Phatból kell eljutniuk Dien Bien Phu-ba, és ismét kapnak olyan feladatokat, amelyek nem könnyítik meg a dolgukat.
Ázsia Expressz - 9. adás 2. rész
Az időjárás rosszabbra fordul, a játékosok a szakadó esőben próbálnak stoppolni kevesebb szerencsével. Közben újabb feladatot kapnak Nóritól: közös fotót kell készíteniük egy vízibivallyal!

Ázsia Expressz - 9. adás 3. rész
Egyre nő a feszültség, vajon melyik páros érkezik be elsőként a céla? És kik küzdenek már meg biztosan a Hajszában? Kiderül a videóból!
Ázsia Expressz - 8. adás 1. rész
Amíg Berki Krisztián és Ambrus Attila turistáskodnak, addig a többi pár hátára vette a nehéz táskát és elindultak Na Phaba Sa Pa város érintésével. Krisztiánék közben egy különleges feladatot kaptak, ami ismét hatással lesz a társaik játékára.
Ázsia Expressz - 8. adás 2. rész
Sa Paban a piacon egy sámán várja a játékosokat, aki egy különleges teát készít minden párosnak, azonban nem mindegy, hogy ki mennyit vár, amíg a tea elkészül.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS