MŰSORAINK
AJÁNLÓ

Piszkos divatvilág - bár kevesen tudják, de a divat az olajipar után a második legszennyezőbb iparága. A pazarló divat nemcsak a környezetre káros. Figyelünk a helyes étkezésre és a bőrápolásra, de vajon gondolunk-e arra, hogy ruhadarabjainkkal mennyi kárt okozhatunk a szervezetünknek? Egyedül az Antarktiszon - egy fiatal magyar pszichológusnő egyedül vág neki az embert próbáló fagyos túrának. Hogy miért, az kiderül a SuperTV2-n a Magellánból.
Tovább
A Trendmániából megtudhatod, hogy mekkora táskával shoppingol Wolf Kati, és az is kiderül, mit is akart mondani Szögeczki Ági. Trendmánia Görög Zitával szombaton a SuperTV2-n.
Tovább
Ajánló - Szereplők: Ethan Hawke, Sarah Snook, Christopher Kirby, Christopher Sommers, Kuni Hashimoto, Sara El-Yafi
Tovább
A Tűsarok ezúttal egy igazi kuriózummal szolgál. Elviszi a nézőt Ammanba, ahol Jordánia és egyben a világ egyik legnagyobb problémájáról, a vízügyi helyzet fontosságáról esett szó. Illetve az is kiderül, hogyan fogadták a magyar ízeket és alapanyagokat az arab kultúrában.
Tovább
Ajánló - Derült égből fasírt I-II. rész - két egymást követő szombat este a SuperTV2-n!
Tovább

Konkoly Ági hajápolási tanácsai. Tojássárgája, ecet, vitaminok és ásványi anyagok a főszerepben. Andor Éva mikrofókuszált ultrahang segítségével stimuláltja a kollagéntermelését.
Tovább
Ajánló - Szereplők: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Kurtwood Smith, Spiros Focás, Marc de Jonge 
Tovább
Böbe Fanni után érdeklődik Zseninél, de a srác hárít. Garai elrendeli a nyomozás újraindítását. Roland úgy dönt, hogy Fidó helyét Milán veszi át.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség