MŰSORAINK
AJÁNLÓ

Ajánló - Szereplők: Wesley Snipes, Bruce Payne, Tom Sizemore, Elizabeth Hurley, Bruce Greenwood
Tovább
Elképzelte már, hogy eldobja a munkáját és a megszokott életét pár hónapra? Két srác, Kurucz Dániel és Horvath Balázs megcsinálta és bejárta hátizsákkal Ázsiát. Moszkvától Bangkokig vonattal, busszal, hajóval, és stoppal tették meg a közel 20.000 kilométert. Mindeközben maradt arra is idejük, hogy megkeressék Ázsia magyar vonatkozású kincseit, a sanghaji Petőfi Szobortól, Robert Capa halálának helyszínétől a dél-vietnámi Kőrösi Csoma Sándor buddhista sztúpájáig. A nyolc részes dokumentumfilm garantáltan kiszakítja a téli napok szürkeségéből.  
Tovább
Ajánló - Szereplők: Eddie Murphy, Nick Nolte, Annette O'Toole, James Remar, Frank McRae
Tovább
Ajánló - Januárban főszerepben a romantika, az ellenálhatatlan pasik és a dögös csajok.
Tovább
Alex egy új nővért akar felvenni a kórházba. Bandi megelégeli, hogy Böbe azonnal ugrik Rékának. Kardosék bizonyítékot akarnak szerezni, hogy meggyőzzék Pétert arról, hogy Alex igenis veszélyes.
Tovább

Kardosékat aggasztja a kórházi helyzet. Konrád megtudja, hogy Aliz meghívta a barátaikat az esküvőre. Enikőék Viktor ellen mesterkednek. Károly szakít Ildikóval.
Tovább
Böbe fel akarja jelenteni Rékát. Szláviknak köszönhetően sikerült lebuktatni Gyöngyösit, de kérdéses, hogy Szlávik rendőr maradhat-e a történtek után. Konrád mindent megtesz Alizért, de a lány még nincs túl az életveszélyen.
Tovább
Kellemes ünnepeket kívánunk a Jóban Rosszban nézőinek itt a SuperTV2-n! Jóban Rosszban hétköznap esténként 19.50-től!
Tovább
Így néz ki Cooky párja 36 hetes terhesen!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS