MŰSORAINK
AJÁNLÓ

Úgy tűnik, Gabiéknak sikerül elcsípniük a szélhámosokat. Viktorék úgy döntenek, felveszik a harcot az új tulajdonosjelölttel. Böbe mindenben támogatni akarja Szabit, akár a szenvedésben is.
Tovább
Böbe hatására Szabi elbizonytalanodott Borival kapcsolatban, de Misi szerint van őszinte megbocsátás. Róbert információkat kér és kap is Melitől a kórháziakról. Adélnak ötlete támad a csalók felderítésére.
Tovább
Ajánló - Szereplők: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Kathleen Quinlan, Kevin McKidd, Busy Philipps, Kelly Carlson, Whitney Cummings
Tovább
Melinek személyes ambíciói vannak a klinikát illetően. Barbara kiborul, de Konrád szerint még mindannyiuknak esélye van a boldogságra. Orsi szerint Szabinak még nem sikerült legyőznie a kisebbségi komplexusát.
Tovább
Bandi aggódik, hogy nem talál új munkát. Meli apja ígéretet tesz Kellernek, hogy a támogatásáért cserébe munkát biztosít neki a klinikán. Böbe szerint Bori újra meg fogja csalni Szabit.
Tovább

Péter beszámol Szilárdnak Barbara állapotáról. Károly bácsi és Bogdányiné a rendőrökhöz fordulnak segítségért. Bori és Szabi úgy tűnik kibékülnek, de Bori aggódik Böbe miatt.
Tovább
Ajánló - Szereplők: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bill Nighy, Bokeem Woodbine
Tovább
Ajánló - Szereplők: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Alfred Molina, Rosemary Harris, J.K. Simmons, Elizabeth Banks
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség