MŰSORAINK
AJÁNLÓ

Ajánló - Szereplők: Chris Pine, Keira Knightley, Kevin Costner, Kenneth Branagh, Lenn Kudrjawizki 
Tovább
Tarts Görög Zitával és a Trendmániával 2018-ban is! Az év első adása szombaton 9.25-kor a SuperTV2-n.
Tovább
Ajánló - Szereplők: Eddie Murphy, Nick Nolte, Annette O'Toole, James Remar, Frank McRae 
Tovább
Horváth Balázs és Kurucz Dániel folytatják elképesztő útjukat. Hungarikumokkal a világ körül - pénteken 23.05-kor a SuperTV2-n!
Tovább
A rendőrség egy eltűnt férfit keres. Szabiék összeállnak, hogy megoldják a segítséget kérő fiú gondját. Kardos és Dóra döntésre jutnak a jövőjüket illetően. Ági elmondja Alexnek, hogy mit gondolnak róla a kórház dolgozói.
Tovább

Gabi és Szlávik majdnem újra szakítanak Enikő miatt, de Szlávik végül elvállalja az ügyet Gabi kedvéért. Úgy tűnik, az új nővér könnyen beilleszkedik a csapatba és Alexékkel is megtalálta a közös hangot.
Tovább
Péter arra kéri Viktort és Kardosékat, hogy bízzanak Alexékben. Enikő terveinek megfelelően Fanni Ágit veszi fel nővérnek. Gabi megtudja Kardostól, hogy Szlávik megint Enikő miatt titkolózik.
Tovább
Szlávik dilemmázik, hogy elfogadja-e a felkérést. Tart attól, hogy mit fog szólni Gabi, ha Enikő után szaglászik. A kórháziak aggódnak az új nővér érkezése miatt. Alexék taktikát váltanak: a céljuk, hogy megkedveltessék magukat a kollégákkal.
Tovább
Így néz ki Cooky párja 36 hetes terhesen!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS