MŰSORAINK
AJÁNLÓ

Az énekes egyik rajongója különös táblával állt a színpad mellett, amin az a felirat állt, hogy ˝Kérlek, segíts bejelenteni, hogy várandós vagyok!˝. Miután meglátta a különleges kérést Justin Timberlake azonnal odalépett a lányhoz, és ami történt, az nem hétköznapi... 
Tovább
Ajánló - Egy gyerek élete gondtalan egészen addig, amíg meg nem kapja a szüleit! Egy házisárkány és egy botcsinálta apa! Kirstie Alley, John Travolta: Nicsak ki beszél trilógia. Vasárnap esténként 18.50-kor a TV2-n!
Tovább
E-sport fesztivál zajlott Budapesten, ahol volt magyar győztes is. Óriáskivetítők, cosplayesek és arénahangulat minden mennyiségben a TechGuruban Ambrus Ádámmal vasárnap 10.30-kor a SuperTV2-n!
Tovább
Ajánló - Gary Busey, Erika Eleniak, Tommy Lee Jones és Steven Seagal. Úszó erőd és Száguldó erőd két egymást követő szombat este a SuperTV2-n!
Tovább
Ha szeretnéd megtudni, hogyan NEM jó ötlet a legjobb barátnőd esküvőjére készülni, vagy csak szívesen csapnál egy csajos estét korunk legmenőbb komikáival, mindenképp válaszd a SuperTV2-t húsvéthétfőn 19.50-kor!
Tovább

A Men in Black - Sötét zsaruk 3. a trilógia harmadik része, amely egy népszerű könyvsorozat alapján készült. Nézd te is húsvétvasárnap 21.15-kor a SuperTV2-n!
Tovább
Ajánló - Szereplők: Martin Lawrence, Nia Long, Terrence Howard, Paul Giamatti, Anthony Anderson
Tovább
A globális felmelegedésről szóló filmek abszolút első helyezettje a Holnapután, melyben Jake Gyllenhaal Dennis Quaid fiaként harcol a természet erejével.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS